Adekvat Försäkring önskar Dig en härlig sommar!

Publicerad: 2020-06-23

 

Vi vill önska er en riktigt trevlig sommar och även passa på att informera om att vi har stängt kontoret 20/7 - 27/7. Övriga tider har vi öppet som vanligt.

Vid skadeärenden så ber vi dig att först ta kontakt med en skadereglerare på ditt försäkringsbolag, kontaktuppgifter finner du i försäkringsbrevet.

Om du vid akuta ärenden utom kontorstid önskar att komma i kontakt med oss på Adekvat så mailar du till info@adekvatforsakring.se alternativt kontaktar oss på skadejournummer 0470 - 70 40 59

 

Volymen av Cyberförsäkring kan öka med 50%

De närmaste två åren kan premievolymen för Cyberförsäkring öka med 9 miljarder USD. Det framgick vid Svensk Försäkrings seminarium om Cyberförsäkring.

Risken för ett Cyberangrepp mot företag och organisationer ökar hela tiden. Det kan få förödande konsekvenser.

I och med den ökande digitaliseringen och det uppkopplade sammhället så ökar behovet av att skydda system och information mot cyberangrepp. World Economic Forum beskriver cyberrisken som en av de mest betydande samhällsriskerna, vid sidan av klimatrisker och naturskador.

En förklaring till att cyberrikserna växer är att ett angrepp innebär en liten kostand och risk för angriparen.

Är ni intresserade av en cyberförsäkring?

Läs mer här

 

Oroliga tider ökar behovet av kreditförsäkring

I dessa oroliga tider ökar behovet av ”credit managemet” och kreditförsäkring kan vara ett bra komplement att skydda ert företags resultat och balansräkning i händelse av oväntade kundförluster. Är ni intresserade av att veta mer och kanske göra en anbudsförfrågan?

Läs mer här

 

Nya delägare och ny styrelseordförande i Adekvat Försäkring AB

Adekvat Försäkring i Växjö AB har fått två nya delägare genom Viktor Hallrup (20%) och Benny Andersson (5%).

Viktor Hallrup har arbetat i bolaget sedan november 2018 som marknadsansvarig och är sedan en tid tillbaka registrerad försäkringsmäklare. Viktor kommer senast från en tjänst som säljare på Holmgrens Bil. Tidigare har han en lång tävlingskarriär inom motorsporten och har även försäkringserfarenhet från Trygg Hansa.

Benny Andersson har sedan några år arbetat som rådgivare åt bolaget och i samband med aktieöverlåtelsen tar han också plats som styrelsens ordförande.

Benny har ett förflutet med olika positioner inom industrin med inriktning mot kraft och energisektorn och är idag huvudsakligen verksam med bolaget Svensk Vattenkemi AB med rådgivning till industrin inom kraft och energiteknik.

Läs mer här