Flygförsäkring

Tyvärr kan vi i dagsläget inte offerera drönarförsäkring eller flygförsäkring då det för tillfället sker en upphandling av ny försäkringsgivare.

Skicka dina uppgifter till info@adekvatforsakring.se så hör vi av oss så snart upphandlingen är klar.

 

 

Tillsammans med en av Skandinaviens ledande aktörer inom flygförsäkringar, RiskPoint A/S, kan vi nu erbjuda ett brett utbud av försäkringslösningar. Det gäller såväl för privat som kommersiellt flyg.


Adekvat Försäkring har nu utökat sitt utbud av flygförsäkringar från att tidigare enbart erbjudit försäkringar för drönare, till att även erbjuda följande försäkringstyper (för mer information om respektive försäkringstyp, klicka på försäkringsnamnet i listan till vänster).

Om vår samarbetspartner RiskPoint A/S

RiskPoint är en försäkringsagentur som erbjuder värdeförsäkringslösningar till företag och privatpersoner på den internationella marknaden. Deras produkter omfattar alla typer av försäkringar, men även nischområden som flygförsäkringar. RiskPoint har kontor i Köpenhamn, Stockholm, Oslo, Helsingfors och Frankfurt. Vi känner oss mycket trygga med att ha dem som strategisk samarbetspartner för vårt flygförsäkringserbjudande.