Helikopter

Det här är en specialanpassad försäkringslösning för dig som flyger helikopter. 


En helikopters unika flexibilitet och alla de användningsområden den möjliggör ställer specifika krav på din försäkring. Oavsett syftet med flygningen, om det är för transport av personer eller gods, för räddnings- eller sökuppdrag eller om du flyger med hängande last kan vi skräddarsy en lösning just för dig. Våra lösningar täcker de flesta typer av godkända helikoptermodeller, med upp till 8 passagerare.

Som med alla typer av flygförsäkringar är det viktigt att din helikopterförsäkring verkligen stämmer med dina behov, oavsett om du flyger privat eller kommersiellt. Vi tar också hänsyn till din helikopters storlek, användningsområde och modell när vi tillsammans med dig sätter samman din lösning. För att kunna erbjuda dig en rakt igenom skräddarsydd försäkringslösning går vi också igenom din erfarenhet som pilot, helikopterns maximala startvikt, vilka årstider du flyger och andra detaljer.

En förutsättning för denna typ av försäkring, som gäller för användning i hela Europa, är att din helikopter är registrerad och godkänd. För alla våra kunder erbjuder vi bonus på skadefri flygning och som introduktionserbjudande får du en specialbonus första året på din kaskopremie. 

Ansök om offert

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning

Telefonnummer: 0470-70 40 50
E-post: info@adekvatforsakring.se