Motorflyg (privat)


En bra försäkringslösning för dig som äger ett eget flygplan med maximal startvikt (MTOW) under 12 ton och färre än 30 säten.

Vi erbjuder en lagstadgad ansvarsförsäkring, kaskoförsäkring och olycksfallsförsäkring och kan sätta samman ett bra upplägg baserat på just dina behov. Som ägare och pilot är du ansvarig för skador som flyget orsakar tredje man. Det här ansvaret gäller både skador på person, men också saker som transporteras i planet.

För att hitta en optimal lösning kommer vi därför att tillsammans med dig gå igenom ditt användarmönster och titta på alla detaljer kring ditt flygplan, vad du använder det till, hur länge du flugit och andra fakta.  Vi går exempelvis igenom antal flygtimmar och skulle det vara parkerat på maren under längre perioder tar vi hänsyn till det. Syftet är att hitta det smartaste upplägget efter dina givna förutsättningar.

För alla våra kunder erbjuder vi bonus på skadefri flygning och som introduktionserbjudande får du en specialbonus första året på din kaskopremie. 

Ansök om offert

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning

Telefonnummer: 0470-70 40 50
E-post: info@adekvatforsakring.se