Segelflyg

Vi kan erbjuda dig en komplett försäkring för alla typer av segelflyg, (inklusive segelflyg med motor, och vi kan erbjuda försäkring till trailer)


Som du vet spelar väderleksförhållandena en stor roll för din segelflygning och detta, tillsammans med utmaningen att landa och eventuella mellanlandningar, ställer särskilda krav på en försäkring med optimal täckning.

Vi kan erbjuda dig en komplett försäkring för alla typer av segelflyg och även segelflyg med motor. Vi har stor erfarenhet av försäkring för segelflyg och vi är intresserade av att höra om alla detaljer runt ditt segelflyg, såsom typ, fabrikat, registreringsmärkning, årgång, antal passagerare mm, för att skapa en bra och heltäckande lösning.

Vi kommer också att behöva känna till flygets hemmabas, vilket geografiskt området det används i och en del andra detaljer. Vårt mål är att matcha din försäkring med ditt användningsområde och din erfarenhet och skapa en skräddarsydd lösning just för dig.

Utöver den lagstadgade ansvarsförsäkring som krävs, erbjuder vi en kaskoförsäkring som täcker hela ditt segelflyg och även en olycksförsäkring för piloter. Du kan också täcka din transportvagn, startvinch eller din flygbogsering efter behov. Försäkringarna gäller över hela Europa. 

Förutsättningen för att ställa ut en försäkring för segelflyg är att ditt segelflyg är registrerat och typgodkänt. För alla våra kunder erbjuder vi bonus på skadefri flygning och som introduktionserbjudande får du en specialbonus första året på din kaskopremie.

Ansök om offert

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning

Telefonnummer: 0470-70 40 50
E-post: info@adekvatforsakring.se