Lediga tjänster


Försäkringsförmedlare

Vi söker efter två försäkringsförmedlare.

Om Adekvat Försäkring

Adekvat Försäkring är ett oberoende kunskapsföretag inom försäkring och riskhantering. Utöver förmedling av skadeförsäkring erbjuder vi skadeförebyggande rådgivning, organisationsstöd och förmånskonceptet PLUS. Genom vår samarbetspartner Optimal Advice erbjuder vi också livförsäkring, pensionsrådgivning och kapitalplaceringar. Med ett småländskt perspektiv använder vi enkla medel och resurser för att skapa innovativa, hållbara och heltäckande försäkringslösningar. Som utmanare i en konservativ bransch är vi också passionerade i det vi gör – ingen utmaning är för svår, vi anstränger oss bara lite hårdare. Det tror vi är anledningen till våra framgångar och att vi fått utmärkelsen ”Årets försäkringsförmedlarbolag sak - 2016” i den årliga branschgalan insurance awards.

Vår värdegrund

Ödmjuka, Personliga, Tillmötesgående, Kreativa och Professionella är vår vårdegrund och de präglar vårt dagliga arbete.


Försäkringsförmedlare SAK Gruppförsäkring/Affinity

Vårt koncept inom gruppförsäkringar fortsätter att växa kraftigt och vi behöver förstärkning med en serviceinriktad försäkringsförmedlare till vårt Växjökontor. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som kundansvarig försäkringsförmedlare för några av våra gruppförsäkringskonton och din uppgift blir att utveckla våra kundrelationer för att skapa lönsamhet både för dig själv och företaget. Dina arbetsuppgifter innefattar försäkringsrådgivning, försäkringsadministration och kontakter med våra kunder och försäkringsbolag. Vi erbjuder dig en möjlighet att påverka din vardag, men också vår verksamhet i stort. 

Vem är du?

För att trivas hos oss gillar du att ta ansvar och egna initiativ. Du är ödmjuk, social, utåtriktad och noggrann i alla kontakter och affärer. Du drivs av att utvecklas i din arbetsroll och tar enkelt kommando i kundrelationer. Självklart delar du vår gemensamma värdegrund. 

Kravprofil

Vi ser det som meriterande med erfarenheter och utbildning inom försäkringsbranschen, gärna försäkringsdiplom - skadeförsäkring via IFU eller motsvarande. Men du kan lika gärna vara en person som i övrigt tror dig passa in i vårt team, du är driven och som ser den här tjänsten som en möjlighet och början på en karriär i försäkringsbranschen. Ifall du är den vi söker, bekostar vi den utbildning du behöver för tjänsten.

Anställning

Tjänsten är minst 80% av en heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Personalbyrån. För mer information om tjänsten kontakta Göran Lindahl på 070-9728800. Ansökan sänder du snarast, dock senast den 26 januari till ansokan@personalbyran.se. Märk din ansökan med ”Försäkringsförmedlare SAK Gruppförsäkring/Affinity”. Ansökningar och kontakter med Personalbyrån behandlas konfidentiellt.


Försäkringsförmedlare SAK Företag/Industri

Arbetar du som sakförsäkringsförmedlare eller med skadeförsäkring på ett försäkringsbolag kommer denna tjänst att passa dig riktigt bra. Du söker nya utmaningar och vill vara med i utvecklingen av Sveriges mest engagerade och serviceinriktade försäkringsförmedlarföretag. 

Arbetsuppgifter

Som affärsområdesansvarig för vår företags- och industriförsäkringsportfölj blir det din uppgift att utveckla våra relationer till nya och befintliga kunder för att skapa lönsamhet både för dig själv och företaget. Hos oss får du en stor möjlighet att påverka din vardag, men också vår verksamhet i stort. 

Vem är du?

För att trivas hos oss gillar du att ta ansvar och egna initiativ. Du är ödmjuk, social, utåtriktad och noggrann i alla kontakter och affärer. Du drivs av att utvecklas din arbetsroll och tar enkelt kommando i kundrelationer. Självklart delar du vår gemensamma värdegrund. 

Kravprofil

Vi söker dig som har minst 2 års branscherfarenhet och försäkringsutbildning försäkringsdiplom - skadeförsäkring via IFU eller motsvarande. Vi ser med fördel på sökande som har en befintlig kundstock. 

Anställning

Vi erbjuder ett  incitamentprogram för att nå våra gemensamma mål, kanske även partner/delägarskap på sikt. Dina personliga villkor, förmåner och incitamentsprogram diskuterar vi när vi träffas.

Tjänsten sammanfattad i punktform.
  • Självständig skadeförsäkringsmäklare med fokus på större företag/industri i södra Sverige
  • Befintliga kundrelationer tar du med dig till oss
  • Tillsammans med oss så utvecklar vi och fördelar den befintliga kundportföljen
  • Vi bearbetar potentiella nya kunder tillsammans i team
  • Du får tillgång till vår kontrakterade riskingenjör
  • Du får fullt stöd från två st. inhouse backoffice
  • Vi har bra systemstöd och compliancefunktionalitet
  • Du får en bra grundlön och en attraktiv incitamentsmodell
  • Bra övriga förmåner
  • Möjlighet till delägarskap 
Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Personalbyrån. För mer information om tjänsten kontakta Göran Lindahl på 070-9728800. Ansökan sänder du snarast, dock senast den 26 januari till ansokan@personalbyran.se. Märk din ansökan med ”Försäkringsförmedlare SAK Företag/Industri”. Ansökningar och kontakter med Personalbyrån behandlas konfidentiellt.