Menigo

Informationen går att få översatt i Google Translate genom att välja språk längst upp på hemsidan.
The information can be translated by Google Translate, selecting the language at the top of the homepage.
 يمكن ان تترجم هذه المعلومات إلى الترجمه من Google عن طريق اختيار اللغه في الجزء العلوي من الصفحة الرئيسيه Menigo har i dagsläget butikskoncepten Time och Nära Dej. Time består utav 80 butiker över hela Sverige som möter kundens krav på service, närhet, att snabbt och enkelt stilla behovet av vad kunden är sugen på idag.
Nära Dej består utav 150 butiker över hela landet som alltid finns nära kunderna med ett generöst sortiment för den moderna kunden i kombination med bra öppettider och engagerade handlare.

www.menigo.se
www.naradej.se
www.timebutikerna.se

 

Försäkring i medlemskapet

Genom medlemskapet  i Menigo får ni en riktigt bra grundförsäkring utan kostnad, försäkringen ingår i medlemsavgiften.


Grundförsäkringen innehåller följande moment:

• Ansvarsförsäkring 

• Kundolycksfall 
• Krisförsäkring 
• Överfallsförsäkring 

• Spelaransvarsförsäkring*

*) För er som är spelombud och anslutna till Spel & Servicehandlarnas Riksförbund ingår spelansvarsförsäkring enligt separat avtal.
 
Självklart går det även att komplettera sin försäkring med olika tilläggsförsäkringar. Läs mer om tilläggsförsäkringar via vår försäkringsportal.

 

Försäkringsportalen

Som medlem i Menigo och försäkringskund hos oss har man tillgång till det vi kallar försäkringsportalen. Där finns ytterligare information om försäkring, blanketter, villkor och kontaktuppgifter etc. Här kommer du som försäkringskund även åt Mina sidor för att se ditt försäkringsinnehav.

 

Har du frågor eller vill teckna försäkring, kontakta oss på:

Telefon: 0470 - 70 40 50

Telefax: 0470 - 74 00 70

Gör en ansökan om offert direkt via vår hemsida. Klicka på knappen nedanför och fyll i formuläret, naturligtvis är det inget som ni förbinder er till.
 

Ny försäkringsförmedlare för Time & Nära Dej:s butiksförsäkringar

Läs pressmeddelandet