Från oss alla, till er alla, en riktigt God Jul!

Publicerad: 2020-12-23

 

En julhälsning

Ett händelserikt år är snart slut och en välbehövlig vila stundar. Vi önskar alla våra kunder,
samarbetspartners och alla andra vänner en riktigt God Jul & Ett Gott Nytt År.

 

Pandemin i fokus

Nu stundar snart en jul och nyårshelg och vi kan summera ett mycket annorlunda och märkligt 2020. Alla har vi påverkats på olika sätt, både i vårt privatliv och arbetsmässigt. Man brukar säga att det inte finns något ont som inte för något gott med sig och pandemin har gjort att digitaliseringen påskyndats, inte minst genom digitala möten, vilket jag tror kommer att förändra beteendemönster i hur vi möts i framtiden. Oavsett det så kan i alla fall jag inte undgå att reflektera hur mycket man saknar det personliga mötet. Man kan inte heller underskatta vikten av att mötas i verkliga livet, inte minst i vår bransch som handlar om trygghet och förtroende. Men samtidigt kan man också konstatera att det faktiskt fungerar ganska bra att mötas digitalt, men jag vet att jag talar för samtliga här på Adekvat när jag säger att vi alla längtar tills vi får komma ut och besöka er igen.

 

Ett år med intern utveckling

Om vi nu lämnar pandemin åt sidan och jag skall drista mig att kort summera 2020 så är det som ligger i ”top of mind” hos mig att vi haft ett år med fokus på att utveckla och förbereda företaget för vår framtida tillväxtresa. Vi har bildat en ny styrelse och tagit in en ny Styrelseordföranden och två nya delägare, vi har gjort systeminvesteringar, rekrytering och arbetat hårt med interna processer för att kunna växa med lönsamhet och ge ännu bättre service till våra kunder framöver.

 

Öppetider under helgerna

Våra öppettider under helgerna ser ut som följande:

24 - 27 dec - Stängt
28 - 30 dec - 08:00 - 17:00
31 dec - 1 jan - Stängt
4 - 5 jan - 08:00 - 17:00
6 jan - Stängt

Ni är välkomna att kontakta oss på telefonnummer 0470-70 40 50 alt. via e-post info@adekvatforsakring.se
Vid akuta ärenden når ni våra mäklare på respektive mobiltelefon och vid akut skada utom kontorstid på vårt nya skadejournummer 0470-704059.