Lediga tjänster

 

Administratör!

Är du den lagspelare vi söker på vår spännande framtidsresa?

Vi söker nu en administratör som är redo för nya utmaningar. På Adekvat Försäkring erbjuds du en central och ansvarstagande roll med varierande arbetsuppgifter!

I syfte att avlasta våra försäkringsförmedlare kommer du att få utföra arbetsuppgifter inom administration samt viss ekonomihantering. Rollen erbjuder en hög grad av variation och du kommer också att ha kundkontakter via e-post och telefon.  

Kvalifikationer

Vi söker efter någon som gillar att ge service och som tycker om kontakter med människor. Du har god datorvana och behärskar Officepaketet. Det är meriterande om du har erfarenhet av Microsoft Dynamics NAV eller liknande affärssystem. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Personliga egenskaper

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du positiv, serviceinriktad, strukturerad, effektiv, noggrann och tar stort ansvar för ditt arbete. På Adekvat Försäkring lägger vi stor vikt vid våra värderingar. De utgör grunden för vår företagskultur och vi gör vårt bästa för att efterleva dem i allt vi gör. Med följande ord vill vi beskriva oss och vårt företags sätta att driva vår verksamhet och vi hoppas att du kan identifiera dig själv i dem.

  • Ödmjuka
  • Personliga
  • Tillmötesgående
  • Kreativa
  • Professionella

 

Adekvat Försäkring erbjuder bra förmåner och incitamentsprogram för alla sina anställda.

Ansökan

För mer information om tjänsten kontakta Åsa Egonson på 0470-704053. Ansökan sänder du snarast, dock senast den 26 juni, till info@adekvatforsakring.se

Välkommen med din ansökan!