Växjö Charity - vårt bidrag till en lite bättre värld

Publicerad: 2017-12-19

I år går vår julgåva till vårt egna välgörenhetsprojekt, Växjö Charity. Som initiativtagare och ett av tre företag bakom Växjö Charity är vi otroligt glada och stolta över att tillsammans med det lokala näringslivet, kunder, leverantörer, samarbetspartners och övriga vänner lyckades samla ihop hela 500 000 kr (!) till förmån för Together Against Diabetesoch Barndiabetesfonden.

Den 31/8 i år hade Växjö Charity ”världspremiär” och vilken fantastisk dag och kväll det blev. Växjö Charity är ett årligt återkommande välgörenhetsevenemang den sista torsdagen i augusti, där vi samlar det lokala näringslivet för att samla in pengar till välgörande ändamål.

Arbetet med nästa års evenemang är i full gång och saker som är på agendan är att producera en ny hemsida, ombilda Växjö Charity till en stiftelse, planera för nästa års event m.m. Men den kanske viktigaste uppgiften är att välja nästa års välgörenhetsmottagare. Inom kort kommer vi att gå ut med en uppmaning till organisationer med en lokal anknytning till Kronoberg att ansöka om att bli mottagare av nästa års insamling. Kanske vet du som läser det här inlägget om någon organisation som du tycker behöver stöd? Be dem att läsa mer om oss på www.vaxjocharity.se och hålla utkik efter kommande ansökningskampanj.

Vi återkommer snart med mer information, men var så säker, nästa år så gör vi skillnad igen, tillsammans!