Pressmeddelande: Adekvat satsar på flygförsäkring i samarbete med RiskPoint A/S

Publicerad: 2018-03-12

Adekvat Försäkring har sedan snart ett år tillbaka ett samarbete med försäkringsagenturen RiskPoint A/S där man erbjuder försäkring för företag inom kommersiell drönarflygning. Försäkringarna som erbjuds är Flygansvar, Kasko för skador på själva drönaren samt Påhängsutrustning såsom kameror eller annan teknisk utrustning.

Utökat samarbete

Nu utökar vi vårt samarbete med RiskPoint A/S och erbjuder en bred palett av flygförsäkringsprodukter på den svenska marknaden. Vi erbjuder försäkring för motorflyg, både för privat och kommersiellt bruk för plan med maximal startvikt (MTOW) under 12 ton och färre än 30 säten, helikoptrar, segelflyg, luftballonger, UL-flyg. Vi erbjuder även försäkring för hangar/flygverkstäder, flygskolor/flygflottor, flygplatser, olycksfall för piloter och passagerare.

Långsiktig satsning

Inledningsvis kommer vi att fokusera vår kommunikation till flygklubbar och olika sociala forum för att berätta att vi är en ny aktör med ett konkurrenskraftigt alternativ och att de gärna får kontakta oss för en jämförande offert. 
För oss innebär det här en långsiktig satsning där vi breddar vårt kunnande inom Aviation som är ett område med ganska få aktörer i Sverige, säger Fredrik Ottosson, VD på Adekvat Försäkring.

Försäkringsförmedlare/Försäkringsagentur

Adekvat Försäkring erbjuder specialanpassade försäkringar till företag och organisationer. De ser sig själva som nytänkare i en konservativ bransch – en självbild som bekräftades i och med utmärkelsen ”Årets Försäkringsförmedlarbolag sak 2016” vid den årliga galan ”Insurance Awards”.
 
Läs mer om Adekvat här:  www.adekvatforsakring.se
 
Försäkringsagentur är RiskPoint A/S som tillhandahåller försäkringslösningar till stora och medelstora företag och verksamheter i Skandinavien. Riskpoint har kontor i Stockholm, Köpenhamn, Oslo, Helsingfors och Frankfurt och deras primära distributionskanal är professionella försäkringsförmedlare.
 
Läs mer om RiskPoint här: www.riskpoint.eu 

Läsa mer om våra produkter och teckna försäkring

För att läsa mer om vårt erbjudande samt ansöka om offert, gå in via länken: adekvatforsakring.se/flygforsakring 

Har ni frågor eller vill teckna försäkringen kontakta Adekvat Försäkring 

Telefonnummer: +46 (0)470-70 40 50

För mer information kontakta

Fredrik Ottosson, VD på Adekvat Försäkring,
Telefonnummer: +46 (0)470-70 40 51